<s id="xtqn9"><acronym id="xtqn9"></acronym></s>
<nav id="xtqn9"></nav>
<rp id="xtqn9"><object id="xtqn9"><blockquote id="xtqn9"></blockquote></object></rp>

  1. <span id="xtqn9"></span>

    網站地圖關于我們

    查看相冊 View Gallery
    音樂工作室與加州風情住宅第1張圖片

    峽谷住宅 / Studio Hagen Hall
    Canyon House / Studio Hagen Hall

    由專筑網K&C,小R編譯

    Studio Hagen Hall 將這座位于北倫敦的曾被改為合租房的聯排別墅,改造成了具有70年代加州明亮風格質感的住宅,并為這對年輕的音樂家夫婦客戶配備了錄音室。錄音藝術家 Ben Garrett 和 Rae Morris非常中意這座聯排別墅的構筑、區位和精美花園,他們在網上了解到Studio Hagen Hall的作品后立刻進行聯系來獲得專業幫助。對最具代表性的建筑案例進行參考在任務書階段發揮了關鍵作用?蛻艚梃b了Eames住宅的主題和設計,以及現代主義建筑師 John Lautner 的作品。任務書將 Canyon House 設想為一個70年代氛圍的住宅、一個可以靈活適應私密或社交場合的空間,并同時具有強烈​​的視覺聯系。

    Text description provided by the architects. Studio Hagen Hall has transformed a North London townhouse-turned-bedsit into a bright and textural 1970’s California-inspired home complete with a recording studio for a young musical couple. Recording artists Ben Garrett and Rae Morris fell in love with the bones, location, and well-established garden of the townhouse and immediately sought the expertise of Studio Hagen Hall after discovering their work online. Iconic architecture has played a key role in the brief. The clients drew on themes and designs from the Eames House and the work of modernist architect John Lautner. The brief envisioned Canyon House as a home with a feel-good 1970’s atmosphere and a space that would be flexible to suit both intimate and sociable occasions, with strong visual connections throughout.

    音樂工作室與加州風情住宅第2張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第3張圖片

    為了使住宅充滿活力,建筑師做了很多工作。原本位于兩處樓梯的簡陋、笨拙的隔斷將合租房分成三間獨立臥室。因此首先需要打通內部空間,才能讓Studio Hagen Hall 能夠發揮他們作為細致空間規劃師的專業本領,重新設計住宅的功能空間與視覺效果。為了體驗設計效果,Studio Hagen Hall對峽谷住宅進行了數字建模,這樣客戶就可以使用 VR來切實體驗設計理念并進行更改。

    Much work was needed to enliven the house. Poorly built, awkward partitioning covered two staircases that split the bedsit into three separate dwellings. Work began with stripping and gutting the interiors, which allowed Studio Hagen Hall to flex their expertise as meticulous space planners and reimagine the physical and visual movement around the house. To understand the experience of their future home, Studio Hagen Hall modeled Canyon House digitally so the clients could walk through using a VR headset to understand the design ideas and make alterations.

    音樂工作室與加州風情住宅第4張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第5張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第6張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第7張圖片

    核心設計手段之一是改造底層樓梯,通過賦予水平上的變化,將其轉化為休息區域。這看似簡單的設計理念讓 Studio Hagen Hall 創造了一個舒適的社交平臺——一個帶有隱藏式存儲空間的定制天鵝絨沙發——可以從定制榆樹凹槽中拉出厚實的亞麻軟墊連接到用餐空間,也可以收回去。Studio Hagen Hall 在底層置入了一個專業級的錄音室和寫作室,這是最具挑戰性的設計空間,因為它需要在結構上與住宅其他部分隔開,才能實現隔音效果。

    One of the core design interventions was re-configuring the original stair on the ground floor by creating a level change to unlock a large section of the lounge area. This seemingly simple design idea allowed Studio Hagen Hall to create an elevated conversation platform and snug - fitted with bespoke velvet sofa with hidden storage - that could be connected and removed from the dining space by heavy linen curtains drawn from custom elm recesses. On the lower ground floor, Studio Hagen Hall inserted a professional-grade recording studio and writing room, one of the most challenging spaces to design due to its need to be structurally separate from the rest of the house to achieve acoustic isolation.

    音樂工作室與加州風情住宅第8張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第9張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第10張圖片

    錄音室位于地下一層的獨立房間,配有定制的隔音門窗和獨立通風系統,因此在隔音室內進行錄音的時候可以保證新鮮空氣。Studio Hagen Hall為休息室精心搭配了材質及紋理,達成一種恰到好處的摩登風格。未上漆的黃銅硬件將與原建筑自帶的中世紀復古燈飾及家具相得益彰。休息室中紋理豐富、色調溫暖的地毯和室內裝潢營造出舒適又奢華的氛圍,而煙熏棕色鏡框、浴室的軟木地板、甚至浴室外墻,都是在向70 年代的風格致敬。

    The studio sits as its own room within the lower ground floor, fitted with custom-made acoustically insulated doors and windows, and with a separate ventilation system so recording can take place in the soundproof space with access to fresh air. Studio Hagen Hall carefully selected a combination of materials and textures to create a modern yet Modernist balance. The brass unlacquered hardware will patina beautifully alongside the original vintage mid-century lighting and furniture. The richly textured and warm-toned carpet and upholstery in the lounge creates a cosy, luxurious feel while the brown smoked mirror architraves and cork bathroom flooring and bath façade all nod to the 1970’s style.

    音樂工作室與加州風情住宅第11張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第12張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第13張圖片

    鋼和玻璃欄桿保持了現代式開放布局的感覺,無縫連接上下樓空間。地板、臺面、水槽和浴室都使用微水泥,連續的同一元素創造出流動感。使用定制榆木的廚房看上去如同房間內的又一個房間。工藝的美體現在櫥柜、凹槽玻璃和黃銅硬件的觸感上。櫥柜由 Studio Hagen Hall 設計,由木匠 Tim Gaudin 建造,他們將很快會合作推出定制廚房用具品牌Bysse。內置的靠窗座位讓客戶既可遠望花園,又可回首客廳。

    The steel and glass balustrade maintains a modern open-plan feel and seamlessly connects upstairs and downstairs. Consistency and continuity help create the sense of flow, with micro cement used for the flooring, worktops, sinks, and baths. The bespoke elm kitchen looks and feels like a room within a room. The beauty in the craftsmanship comes through in the tactility of the cabinetry, fluted glass, and brass hardware. It was designed by Studio Hagen Hall and built by joiner Tim Gaudin, who will soon be launching their new bespoke kitchen company, Bysse, together. A built-in window seat gives the clients views out onto the established garden and back through the living area.

    音樂工作室與加州風情住宅第14張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第15張圖片

    品質是峽谷住宅的核心。從空間布局到材料和飾面,每一處設計的細心和考慮塑造出這棟擁有多功能空間、自然光和原創風格的別墅,它不僅是藝術品,也是溫馨的家。

    Quality is at the heart of Canyon House. From the spatial planning to the materials and finishes, the care and consideration taken with each design choice have resulted in an artistic, convivial townhouse of versatile spaces, natural light, and original styling.

    音樂工作室與加州風情住宅第16張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第17張圖片

    Studio Hagen Hall 總監 Louis Hagen Hall描述道:“這座房子蘊含了很多東西。它在技術上很復雜,但你在空間中體驗的感受實際上非常簡單。這是一個很適合坐下來待在里面的地方?傮w感覺就是,任何人去了就不想再走了。我們讓自然日光灑落在窗外的樹上,投下美麗的陰影。投影在黃昏、在夜晚皆有不同。日光讓這座房子隨著時間變化而呈現不同的個性。我們喜歡挑戰,總是在困難的任務取得成就。從技術角度來看,音樂工作室的施工非常復雜。這個房間需要足夠大,同時必須在內外墻不接觸的情況下建造它,這要求我們與聲學工程師合作并整合許多專業產品和細節。在設計空間時,雖然我們成功地創造出一個密閉的環境,但這也意味著我們必須設計獨立的通風系統!

    Louis Hagen Hall, Director, Studio Hagen Hall: “This house is so many things at once. It is technically complex but actually feels incredibly simple when you experience the space. It’s a wonderful place to just sit and to be in. The general feeling that has come from anyone who has spent time there is that nobody wants to leave.” “The natural daylight we brought in creates amazing shadows from the established trees outside.
    It changes character in the twilight, and then at night time, it becomes a whole different house again. The light gives the house different personalities throughout the day.” “We love design challenges, and work very well on difficult briefs. From a technical point of view, it was very complicated getting the music studio to work. The amount of space that we needed to accommodate this room coupled with the fact that you have to build it without the inner and outer walls touching required us to work with an acoustic engineer and integrate a lot of specialised details and products. In designing the space, we effectively created an airtight room, which meant we also had to design in its own separate ventilation system.”

    音樂工作室與加州風情住宅第18張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第19張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第20張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第21張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第22張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第23張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第24張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第25張圖片



    音樂工作室與加州風情住宅第26張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第27張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第28張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第29張圖片

    音樂工作室與加州風情住宅第30張圖片

    • 建筑設計:Studio Hagen Hall
    • 類型:住宅
    • 時間:2021年
    • 攝影:Mariell Lind Hansen
    • 制造商:Aston Matthews、Balsan、Ikea、Schoolhouse Electric、Velfac、1960's'unknown'、Bonderup、Bysse、CERáMICA CIELO、Carpet、FLOS、Faro、Jess Kanda、Knoll、Kroft、Matri、Studio Hagen Hall、Tapwell、The Cloth Shop,Thorup for Gubi,+4
    • 地點:倫敦
    • 國家:英國

    Curated by Paula Pintos
    HOUSES•LONDON, UNITED KINGDOM
    Architects: Studio Hagen Hall
    Year: 2021
    Photographs: Mariell Lind Hansen
    Manufacturers: Aston Matthews, Balsan, Ikea, Schoolhouse Electric, Velfac, 1960's ‘unknown', Bonderup, Bysse, CERáMICA CIELO, Carpet, FLOS, Faro, Jess Kanda, Knoll, Kroft, Matri, Studio Hagen Hall, Tapwell, The Cloth Shop, Thorup for Gubi, +4
    City:London
    Country:United Kingdom

    【專筑網版權與免責聲明】:本網站注明“來源:專筑網”的所有內容版權屬專筑網所有,如需轉載,請注明出處

    專于設計,筑就未來

    無論您身在何方;無論您作品規模大;無論您是否已在設計等相關領域小有名氣;無論您是否已成功求學、步入職業設計師隊伍;只要你有想法、有創意、有能力,專筑網都愿為您提供一個展示自己的舞臺

    投稿郵箱:submit@iarch.cn         如何向專筑投稿?

    掃描二維碼即可訂閱『專筑

    微信號:iarch-cn

    登錄專筑網  |  社交賬號登錄:

     匿名

    沒有了...
    評論加載中,請稍后!

    室內 (2400 articles)


    居住空間 (778 articles)


    住宅 (2936 articles)


    英國 (624 articles)


    倫敦 (385 articles)


    2021 (177 articles)


    鋼材 (1020 articles)


    玻璃 (2041 articles)


    木材 (2933 articles)



    日本黄页免费视频播放网站