<s id="xtqn9"><acronym id="xtqn9"></acronym></s>
<nav id="xtqn9"></nav>
<rp id="xtqn9"><object id="xtqn9"><blockquote id="xtqn9"></blockquote></object></rp>

  1. <span id="xtqn9"></span>

    網站地圖關于我們

    查看相冊 View Gallery
    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第1張圖片

    精美的圖紙可以跨比例轉述想法。 在南非,多元文化歷史造就了一種涵蓋多種建類型和建造方法的建筑。 從畫廊到體育館再到大型博物館,這些想法延伸到各種繪圖方法和設計師使用的各種比例。 如今,建筑師正在努力重構傳統的建筑技術,同時為日常生活創造現代的功能性空間。

    南非的多元文化景觀在建筑環境及其繪圖方式中得到了體現。 以下展館和裝置通過剖面圖展示了建筑體系和體驗。 這些圖紙捕捉了每個項目的氛圍和空間組織,還探索了在設計師繼續重新詮釋傳統的過程中對于材料的使用和組裝。 這些項目是展館設計和新建筑著眼于未來的多元化代表。

    Great drawings translate ideas across scales. In South Africa, the country’s multicultural history has produced an architecture that spans many building types and construction methods. From pavilions to stadiums and expansive museums, these ideas extend to various drawing techniques and the wide range of scales that designers work across. Today, architects are working to reimagine traditional building techniques while creating modern, functional spaces for daily life.
    South Africa’s pluralistic cultural landscape is reflected in the built environment and the ways by which it is drawn. The following pavilions and structures showcase building systems, programs and human experience through section drawings. Capturing each project’s atmosphere and spatial organization, the drawings also explore how materials were used and assembled as designers continue to reinterpret tradition. The projects are a diverse representation of pavilion design and new architecture with an eye to the future.

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第2張圖片

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第3張圖片

    Silindokuhle學前學校,Collectif Saga,南非伊麗莎白港

    這所幼兒園為孩子們的新生活提供了絕佳場所。 該設計的初衷是提供對周圍環境的廣闊視野,并通過陰影和光線來揭示它的真實構造。 該社區項目位于Joe Slovo West,這是南非伊麗莎白港郊區的一個非正式地區。 該團隊一直與當地居民一起在該區域內使用各種設施。 在幼兒園畫廊的剖面透視圖中可以看到多種空間和社區用途,其連接了功能和構造方式。

    Silindokuhle Preschool by Collectif Saga, Port Elizabeth, South Africa
    This preschool is a shelter for children’s new experiences. The design was made to offer expansive views toward its surroundings, playing with shadows and light to reveal the reality of its construction. The community project is located in Joe Slovo West, an informal area in the suburbs of Port Elizabeth, South Africa. The team has been working together with local residents on the implementation of various facilities within the precinct. The multiple spaces and the community uses are seen in the preschool pavilion’s section perspective drawing, which communicates both programs and construction methods.

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第4張圖片

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第5張圖片

    Guga S’Thebe兒童劇院 GA Tech|  PBSA |  RWTH,南非 開普敦 蘭加
    2017A+Awards評審團優勝者,概念–建筑與學習; 2017A+Awards評審團優勝者,概念–建筑與協作

    Guga S’Thebe兒童劇院位于南非開普敦蘭加社區中心,其是現有的藝術和文化中心的延伸。 矩形建筑體以場地的軸向邏輯旋轉,在新劇院和圓形劇場之間形成一個幾乎是三角形的正方形。 建筑體量的位置和旋轉是基于在種族隔離時代非正式增長的前軍營和郵局之間的聯系的現有路徑。 從剖面上可以看出,這條通道和建筑物的廣場是非正式交流的重要空間。

    Guga S’Thebe Children’s Theatre by GA Tech | PBSA | RWTH, Langa, Cape Town, South Africa
    Jury Winner, 2017 A+Awards, Concepts – Architecture +Learning; Jury Winner, 2017 A+Awards, Concepts – Architecture +Collaboration
    The Guga S’Thebe Children’s Theater is an expansion of the existing Arts and Culture Center located in the heart of the Langa Community in Cape Town, South Africa. The rectangular building volume is rotated on the axial logic of the site, creating an almost triangular square between the new theater and the amphitheater. The position and rotation of the building volume are based on an existing path that grew informally during the apartheid era as a connection between the former barracks and the post office. Observed in section, this pathway and the building’s square was a vital space for informal exchange.

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第6張圖片

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第7張圖片

    Bosjes Chapel教堂,Steyn Studio,南非西開普省Witzenberg District
    2019A +Awards年度項目; 2019A +Awards最受歡迎獲獎者,文化–宗教建筑和紀念館

    在這個小亭子和小教堂的空間中,雕塑的形式和體量與山巒背景的自然形態相呼應。 該位置引人注目的周圍環境使該地區被稱為“小瑞士”。正如團隊所指出的那樣,開普敦荷蘭莊園的房屋通常與此類環境進行了對話,例如在斯泰倫博斯和開普敦。 從其簡潔優美的剖面圖中可以輕松看出設計的靈感。

    Bosjes Chapel by Steyn Studio, Witzenberg District, Western Cape, South Africa
    Project of the Year; 2019 A+Awards; Popular Winner, 2019 A+Awards, Cultural – Religious Buildings & Memorials
    In this small pavilion and chapel space, form and massing sculpturally respond to the natural configuration of its mountain backdrop. The site’s dramatic surroundings have given the area the nickname of ‘Little Switzerland.’ As the team notes, typically, Cape Dutch Manor houses set up a dialogue with these types of environments, as found in Stellenbosch and Cape Town. The design’s inspiration is readily seen in its concise and graceful section drawings.

    建筑圖像:剖面中的南非建筑空間第8張圖片

    Spens花園咖啡廳 Steyn Studio  南非 西開普省 Witzenberg District

    在這個優雅的設計中,客戶希望花園和建筑物和諧地交互。 靈感來自從最初居住在西開普省和早期荷蘭定居者的San,花園咖啡廳便是其中之一,另一座是禮品店,隱蔽在廣闊的新花園里。 剖面的靈感來自于Mat住宅和荷蘭首批定居者住宅的形式。

    Spens Garden Café by Steyn Studio, Witzenberg District, Western Cape, South Africa
    In this elegant design, the client wanted the garden and buildings to communicate in harmony. Drawing inspiration from the San who first inhabited the Western Cape and the early Dutch settlers, the Garden Cafe is one of two sister buildings, the other a gift shop, carefully burrowed into new expansive gardens. The section shows the architectural forms that were inspired by the San ‘Matjieshuis’ (Mat House) as well as the first dwellings of the Dutch settlers, ‘KapHuis’ (Truss House).





    南非伊麗莎白港Collectif Saga社區會堂

    這個社區大廳項目通過不同的非營利組織之間的合作而實現。  SAGA集團由五位年輕建筑師組成,他們致力于與有需要的人實踐,并分享他們的知識。 這種在社區參與的同時進行創造的沖動促進了該項目中心目標的推進,即開發可復制且直接的流程。 這些適應性強的系統在剖面中可以看到,他們的目的是為社區提供工具和知識,以此為自己的項目重現這些過程。

    Community Hall by Collectif Saga, Port Elizabeth, South Africa
    This community hall project was made possible by a partnership between different non-profit organizations. SAGA collective is a group of five young architects with a desire to practice and share their knowledge with people in need. This urge to create while involving communities contributes to the central objective of the project, which was to develop reproducible and straightforward processes. These adaptable systems are seen in section, and they were specified to give the community the tools and knowledge to reproduce these processes for their own development.


    ArmadilloCrèche,康奈爾大學可持續發展設計中心 南非 約翰內斯堡
    2013年A +Awards最受歡迎獲獎者,學生–設計/建造項目

    ArmadilloCrèche是位于南非約翰內斯堡的幼兒發展(ECD)中心,在展開時為各種活動創建不同規模的區域。 公共功能空間被置入在ECD的核心地帶,即一個半戶外的用餐空間和一個鋪設好的游樂區。  被設計為教育用途的燈塔和涼亭的ECD中心位于抬高的位置上,使得邊界與建筑物和景觀融為一體, 在剖面圖中可以看到這種展開空間和比例的變化。

    Armadillo Crèche by Cornell University Sustainable Design, Johannesburg, South Africa
    Popular Winner, 2013 A+Awards, Student – Design/Build Project
    Designed as an early childhood development (ECD) center in Johannesburg, South Africa, Armadillo Crèche creates zones of different scales for various activities as it unfurls. At the heart of the ECD, center lie communal programs: a semi-outdoor dining space and a paved play area. Standing on an elevated site, the ECD center was designed to be a beacon and pavilion for education that integrates a boundary condition with the buildings and landscape. This unfurling and change in scale are both seen in the section drawings.



    【專筑網版權與免責聲明】:本網站注明“來源:專筑網”的所有內容版權屬專筑網所有,如需轉載,請注明出處

    專于設計,筑就未來

    無論您身在何方;無論您作品規模大;無論您是否已在設計等相關領域小有名氣;無論您是否已成功求學、步入職業設計師隊伍;只要你有想法、有創意、有能力,專筑網都愿為您提供一個展示自己的舞臺

    投稿郵箱:submit@iarch.cn         如何向專筑投稿?

    掃描二維碼即可訂閱『專筑

    微信號:iarch-cn

    登錄專筑網  |  社交賬號登錄:

     匿名

    沒有了...
    評論加載中,請稍后!

    建筑 (11976 articles)


    圖紙 (25 articles)


    剖面圖 (30 articles)


    建筑空間 (27 articles)


    南非 (59 articles)



    日本黄页免费视频播放网站,熟女丝袜,免费可以看黄的视频,2020国产高中学生在线视频 网站地图 <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>